Port Aventura Park

UNA DESTINACIÓ I SIS MONS PER DESCOBRIR

A PortAventura Park t’hi esperen sis mons increïbles i diferentes, amb una decoració molt cuidada perquè gaudeixis al màxim. Mediterrània, Polynesia, SésamoAventura, China, México i Far West… Emocions per a tots els gustos!

PortAventura Park acull 40 atraccions perquè puguis posar a prova el teu coratge i cremis adrenalina. Descobreix atraccions úniques a Europa amb rècords d’altura, velocitat i dimensions. Atreveix-te a pujar al viatge de la teva vida!

Descobreix un món d’atraccions especialment pensades per als més petits: la muntanya russa Tomahawk enmig de Far West, un apassionant viatge en avió amb Coco Piloto, un àrea infantil al cor de la Xina Imperial i moltes més propostes per a la diversió de tota la família.

Ferrari Land

PELS AFICIONATS AL MOTOR

Gaudeix de Ferrari Land per primera vegada a Europa. 70.000 m2 d’autèntica diversió en un parc temàtic únic. Vine i descobreix una experiència insòlita per a tota la família. No et serà indiferent!

Atraccions noves i espectaculars del món de Ferrari.

L’accelerador vertical més alt i ràpid d’Europa de 112 m d’altura, amb el qual passaràs de de 0 a 180 km/h en 5 segons. Dues torres de rebot de més de 55 metres d’altura i llançament en 2 direccions. Adrenalina pura.
Al parc t’hi espera un autèntic circuit de curses familiar amb una pista de 570 metres. Prepara’t per sentir l’emoció de la velocitat en primera persona amb 8 simuladors (6 per a adults i 2 d’infantils) amb els quals viuràs l’experiència de la conducció en la F1.

Caribe Aquatic Park

UNA AVENTURA EXÒTICA I INOBLIDABLE

Una gran illa amb més de 50.000 m2 d’aventura tropical.

Més de 4.300 plantes tropicals, música reggae, una tematització treballada amb molta cura, amb cascades, piscines gegants, zones verdes amb plantes i palmeres, i un increïble galió pirata tripulat pels personatges de Barri Sèsam.

Descobreix Rapid Race, un tobogan de 6 pistes. O llisca per King Khajuna, el tobogan de caiguda lliure més alt d’Europa (31 metres).

Relaxa’t a Playa Paraíso, diverteix-te amb els més petits a Sésamo Beach o desafia les onades a El Triángulo de las Bermudas.